sunnuntai 27. syyskuuta 2020

Talo on kasattu

Viikolla talo saapui ja hetihän se oli revittävä paketista ja pistää kasaten. Vähän meni kiireess lattiat vääriin kerroksiin, mutta nopeasti ne vaihtoi oikeille paikoille. Jätin välikerrokseen väliseinän laittamatta ja siirsin sen alimpaan kerrokseen. Tämä mahdollistaa yhtenäisen keittiön ja olohuoneen. Alakertaan puolestaan saa mahdutettua kylpyhuoneen, eteisen sekä huoneen jonka käyttötarkoitusta en vielä tiedä. Hirmusesti tuhraantui aikaa lattioiden päälystämiseen ja seinien tapetoimiseen kun ei likein meinnut olla materiaaleja, mutta keskikerroksen lattiaa lukuunottamatta sain kuitenkin pinnat valmiiksi.

Paljoa en ole päässyt sisustamaan kun huonekaluja puuttuu, mutta niitä odottelen saapuvaksi tulevalla viikolla.

Talon ulkoterassille laitoin oamtekemät tikkaat, joissa eräältä toiselta harrastajalta saadut kukka ja perhoset. Polkupyörä on kirpputotilöytö, ulko-oven kranssi toiselta harrastajalta, matto Minimaailmasta. Kuvasta poiketen nyt terassilla on kukan tilalla lapio ja harava Tigeristä ja lyhty taitaa olla Suomalaisesta kirjakaupasta.


Tänään kerkesin saamaan vähän jotain konkreettista aikaiseksi kun lapsonen ei ollut kotona. Suurin homma oli peiton virkkaus isoäidinneliöistä. Itse virkkaaminenhan ei kauaa vienyt, mutta lankojen päättely ja palojen toisiinsa liittäminen vei todella paljon aikaa.


Lopputulokseen olen tyytyväinen. Ajattelin olevan enempi muotopuoli, mutta melko vähän reunoissa on epätasaisuutta.


Pari pikajuttuakin tein kun aikaa vielä oli. Kattiloita ja pannuja on melkosen paljon joten halusin jonkun ripustussysteemin niitä varten seinälle. Leveästä askartelutikusta otin pätkän jonka maalasin ja taulukoukuista sain sopivan pienet naulat.


Ja jottei mitään menisi hukkaan, niin leikkasin naulattomiin taulukoukkuihin kuviopaperin palaset ja ripustanen nuo mahdollisesti eteiseen naulakon virkaa toimittamaan.


Ja nopeasti kääräsin jonkun putelin korkin ympärille koristenauhaa, jolloin sain kasville sopivan ruukun.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hiljaa hyvä tulee

Eilen tuli aamusta viesti, että odottamani paketti olisi toimitusajankohdan sopimista vaille valmis tulevaksi. Odotin koko päivän ovikellon ...